Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії провели вебінар для абітурієнтів «Особливості Вступної кампанії-2022»

28.12.2021

Національний університет «Острозька академія» продовжує консультування вступників задля забезпечення їхнього успішного вступу під час Вступної кампанії 2022 року. У контексті цього 28 грудня 2021 року було проведено вебінар на тему: «Особливості Вступної кампанії-2022». На онлайн-захід зареєструвалося близько 30 учасників із 12 областей України: Рівненської, Хмельницької, Житомирської, Волинської, Львівської, Івано-Франківської, Вінницької, Київської, Запорізької, Донецької, Дніпропетровської та Одеської.

Юлія Харчук, помічник ректора з освітнього менеджменту, окреслила абітурієнтам чіткий алгоритм дій для вдалого вступу, наголосила на найважливіших аспектах Правил прийому 2022 року та провела екскурсію сайтом «Абітурієнт ОА», після чого відповіла на запитання вступників.

Софія Лозюк, керівник профорієнтаційного корпусу розповіла про факультети та інститути НаУОА, перелічила спеціальності та освітньо-професійні програми, де наголосила, які предмети ЗНО доцільно складати, аби вступити на омріяну спеціальність. Також акцентувала увагу на основних нововведеннях Вступної кампанії 2022 року, зокрема зменшеному обсязі паперових копій документів, які доведеться здавати, змінах у тестах ЗНО-2022, магістерських програмах, вступаючи на які, необхідно складати єдине фахове вступне випробування.

Усі абітурієнти після завершення вебінару залишили приємні відгуки в чаті зустрічі та зазначили, що почули відповіді на всі запитання, з якими завітали.

На завершення вебінару Юлія Харчук зазначила:

«Дорогі абітурієнти! Щиро бажаємо вам успішного вступу на омріяні спеціальності. Вірте у себе та свої сили. У разі необхідності звертайтеся за консультацією. Ми відкриті до співпраці та надаємо роз’яснення щодо вступу 2022 у режимі 24 на 7»

Софія Лозюк також поділилася враженнями від спілкування з абітурієнтами:

«Неймовірно рада, що вступники в передноворічній метушні все ж переймаються питаннями вступу, а це означає, що вони до свого майбутнього ставляться серйозно. Добре, що наш заклад має таких відповідальних потенційних студентів, які, сподіваємося, гарно складуть іспити та вступлять на спеціальність мрії».

Учасниця вебінару, а також слухачка курсів підготовки до ЗНО та вступу до НаУОА Катерина Опейда зазначила:

«Вебінар був дуже корисний та цікавий. Організатори наголосили на найважливіших моментах, тому сподіваюся, що мій вступ буде справді вдалим».

До уваги абітурієнтів: схожі зустрічі відбуватимуться й надалі, тому якщо вас цікавить вступ до Острозької академії, звертайтеся:

  • за телефонами Приймальної комісії - (097) 553-74-10;
  • за телефоном Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80
  • пишіть нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами:

Зробімо Вступну кампанію – 2022 успішною разом!