Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії одержали обласні премії

28.09.2021

У Рівненській обласній держадміністрації відбулося урочисте нагородження найкращих студентів та учнів Рівненщини. Обласні премії одержали 160 учасників навчального процесу, серед них – 12 студентів і студенток Національного університету “Острозька академія”: Борконюк Ольга, Вербова Анна-Марія, Горошко Наталія, Лавренюк Анна, Німець Ольга, Паляднік Вікторія, Радченко Тарас, Романович Наталія, Сітарський Богдан, Товпик Дар’я, Фоменюк Дар’я, Черняк Артем.

Віталій Коваль, голова Рівненської ОДА привітав усіх преміантів: 

“Ви - енергійна та ідейна молодь, яка є рушійною силою Рівненщини. Серед вас - майбутні президенти, міністри, науковці і Нобелівські лауреати. Щиро бажаю помножувати ваші здобутки та впевнено рухатись до поставлених цілей. Ми пишаємось вами!”

Обласні премії вручили за реалізації обласної програми підтримки молоді на 2021-2025 роки. Одноразову грошову премію в розмірі 5 тисяч гривень отримає кожен студент за свою активну роботу та здобутки в навчанні.

“Я рада, що отримала премію, звісно, не лише з матеріального боку, а й тому, що це мотивує працювати. Стеореотип, що наукова діяльність не приносить задоволення, студенти академії повністю спростували. Відчуваю, що мої напрацювання та вкладені сили справді помітні, це додає ще більше мотивації. Впевнена, що це відчувають й інші студенти, які отримали премії”,

розповідає Ольга Німець, студентка 1 курсу магістратури інституту соціально-гуманітарного менеджменту.