Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Презентація книги «Політики не брешуть. 10 законів взаємодії»

27.05.2021

У Національному університеті «Острозька акдемія» 26 травня журналіст, керівник «Інституту майбутнього» Вадим Денисенко презентував свою книгу «Політики не брешуть. 10 законів взаємодії», яка написана у співавторстві із Юрієм Вишневським. Модератором події був філософ, історик, письменник, професор НаУОА Петро Кралюк

«Цю книгу я прочитав із великим задоволенням та інтересом. Давно я не читав таких книг. У цій книзі говориться про політичні механізми, яким чином політики творять свій імідж, як утримуються при владі. І все це будується на історичних прикладах, тому раджу прочитати»,

розповів Петро Кралюк.

Про книгу, ідею написання, особистий досвід роботи політиком, боротьбу з корупцією розповів Вадим Денисенко.

«Книгу я написав разом зі своїм другом Юрієм Вишневським, з яким багато років працюю в журналістиці. Коли я прийшов у Парламент зрозумів, що насправді нічого не знаю про політику і перші два роки навчався. Тому структура цієї книги досить проста - це десять розділів, десять законів політології. Я вирішив, що потрібно запропонувати на широкий загал низку політичних політичних чи політологічних законів, які стануть законами співпраці між політиками і людьми. Власне кажучи, політики не брешуть - це один із законів, який описаний у цій книзі»,

додав автор книги Вадим Денисенко.

Окрім десяти законів, за якими діє політологія, автори додають приклади зі світової історії ХХ-ХХІ ст. та українських реалій. Тому ця книга підійде для широкого кола читачів, всіх, хто хоче зрозуміти поведінку політиків і навчитись робити правильний вибір.

Наприкінці зустрічі Вадим Денисенко змістовно відповів на запитання студентів.