Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Представники відділу міжнародних зв'язків НаУОА зустрілися з партнерами у сфері міжнародної освіти

27.04.2021

27 квітня Національний університет «Острозька академія» з робочим візитом відвідав директор компанії «ААФ Україна» пан Шахзад Мухаммад Касир, що займається рекрутингом іноземних студентів до українських ЗВО.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи та виклики міжнародної освіти для України. Крім того, домовилися про ключові напрями та інтенсифікацію подальшої співпраці, зокрема: 

  • залучення іноземних студентів на навчання у НаУОА;
  • промоції Острозької академії на міжнародному рівні;
  • організації вступу та навчання іноземців;
  • вирішення питань пов’язаних із реєстраційно-візовими процесами та трансфером іноземних студентів до університету;
  • популяризації української освіти серед громадян Індії, Пакистану, Бангладешу, Непалу, Нігерії, Киргизстан та низки інших країн.

«Для мене дуже приємно відвідати давнє місто Острог та Острозьку академію, яка є сучасним університетом із багатою історією. Я чув раніше про цей університет від моїх друзів за кордоном. Приємно вражений побаченим та щиро сподіваюся, що наша співпраця з Острозькою академією буде тісною та продуктивною»,

ділиться враженнями про візит до НаУОА пан Мухаммад.

 «Острозька академія продовжує розвиватися та поглиблювати співпрацю із іноземними партнерами. Зважаючи на відкритість та інтернаціоналізацію нашого університету ми особливо зацікавленні у залученості іноземних громадян до освітнього процесу в академії. Тому активно продовжуємо працювати у цьому напрямку та розширюємо географію співпраці, яка відповідає цінностям і місії університету»,

зазначає помічник ректора з міжнародного співробітництва та фандрайзингу Едуард Балашов.

«Залучення іноземних студентів до навчання в українських ЗВО, досить складний процес. Це потребує багато зусиль та підходів, тому важливість спільної роботи із такими партнерами важко переоцінити. Ми активно працюємо над популяризацією Острозької академії серед іноземців та сподіваємося, що наша співпраця із паном Мухаммадом принесе хороші результати»,

розповідає фахівець відділу міжнародних зв’язків НаУОА Денис Гаврилюк.

Нагадаємо, що нещодавно Острозька академія стала лідером THE Impact Rankings 2021