Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Премія Вільного радіо-2021

26.10.2021

Незалежне медіа Донецької області “Вільне Радіо” оголошує старт відбору робіт на премію від редакції 2021 року – конкурс есе для талановитої молоді України.

Мета – надання фінансової допомоги на навчання для студентів ЗВО України. Організатори конкурсу прагнуть залучити максимальну кількість талановитої молоді, яка отримає премію на навчання.

Учасниками можуть стати учні 10-11-х класів усіх закладів середньої освіти України та студенти всіх ЗВО. Враховують також дистанційне навчання (якщо учасник(-ця) з тимчасово окупованої території та отримує українське свідоцтво про освіту).

Автори найкращих робіт отримають: 

  • І місце – 5 тисяч гривень і публікацію есе на сайті “Вільного радіо” (із зазначенням авторства);
  • ІІ місце – 3 тисячі гривень і публікацію есе;
  • ІІІ місце – 2 тисячі гривень і публікацію есе.


Есе можна надіслати до 30 листопада.

Детальніше ознайомитись із умовами та завданням конкурсу можна за покликанням: https://freeradio.com.ua/premiia-vilnoho-radio-2021-konkurs-ese-dlia-talanovytoi-molodi/

Більш детальна інформація – за електронною адресою marharyta@freeradio.com.ua чи за номером телефону +380990596497, Маргарита Днєпровська