Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії вчителі навчалися мистецтву самопрезентації

26.02.2021

26 лютого відбувся семінар для вчителів Оженинської ЗОШ І-ІІІ №2 “Стратегії і техніки самопрезентації у професійній діяльності”. Організатор зустрічі - Юлія Харчук, помічник ректора з освітнього менеджменту. Зустріч відбулася у форматі інтерактивного тренінгу, де учасники отримали не лише знання, а й мали цілу низку практичних завдань для розробки ефективних тактик самопрезентації. Провела семінар Галина Гандзілевська у рамках діяльності наукового центру “Саногенна педагогіка і психологія”.

“Одним із завдань наукового центру “Саногенна педагогіка та психологія” є дослідження актуальних психологічних запитів і дидактичних потреб освітян. Крім того, що ми досліджуємо потреби освітян ми розробляємо на основі результатів тренінги, які би допомогли вирішувати ті чи інші проблеми. У першу чергу тренінг був для дослідження своїх сил, своїх ресурсів і допомагав пізнати свої техніки і стратегії самопрезентації в професійній діяльності. - зазначила Галина Гандзілевська. 

Під час тренінгу учасники взаємодіяли в групах після чого презентували 

результати діяльності. Практичні завдання були спрямовані на визначення власних технік самопрезентації у професійній діяльності. Своїми враженням поділилася Гузь Людмила, заступник директора з навчально-виховної роботи Оженинської ЗОШ І-ІІІ ст. №2:

“Учитель повинен іти в ногу з часом - це стало мотивацією нашого приїзду. Час вимагає новацій і підвищення кваліфікації. Це не тільки проходження планових курсів, а й позапланових, які ми можемо обирати. Ми використали своє право та обрали Острозьку академію, як найкращий прогресивний ЗВО України. Тренінг “Мистецтво самопрезентації” був украй корисним. Матеріал був оптимально підібраний. Загалом, це було цікаво, захоплююче і те, що можна використати у своїй робочій практиці” 

Після практичної частини Юлія Харчук вручила учасникам сертифікати, що підтверджують проходження семінару. Загальна тривалість курсу 30 годин під час яких учасники пройшли шлях від розуміння поняття самопрезентації до формування та практики власних тактик самопрезентації у груповій роботі.

До слова, Острозька академія запрошує до співпраці заклади середньої освіти. Викладачі та студенти готові провести тренінги та майстер-класи у вашому навчальному закладі. Детальніше ознайомитися з можливостями співпраці можна тут.