Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії провели онлайн-зустріч із Verallia Ukraine

25.11.2021

У рамках «Ярмарки професій» відділ із організації роботи зі студентами та випускниками спільно з Verallia Ukraine 25 листопада організували зустріч зі студентами на тему: «Як потрапити на роботу в міжнародну компанію? Презентація компанії Verallia Ukraine». Спікерки заходу – Анастасія Зубенко, випускниця Острозької академії, Leading HR Specialist Verallia Ukraine; Марія Солонович – Leading HR Specialist та Ірина Янова – директорка з підбору персоналу.

Під час лекції спікерки розповіли про компанію Verallia Ukraine, її діяльність і можливості для працевлаштування. Verallia Ukraine – це один із провідних світових виробників склотари для продуктів харчування та напоїв. Компанія «хоче переосмислити спосіб виробництва, повторного використання та переробки скла, щоб зробити його найбільш стійким пакувальним матеріалом у світі».

Анастасія Зубенко каже:

«Якщо говорити про Україну, то в нас є завод один у Зорі. Він досить великий. Його історія розпочинається давно, бо ще за радянських часів був побудований. 1994 року тут були іноземні інвестори. Як усім відомо, Острозька академія була відроджена в тих роках. Тому маємо таку історичну схожість між нами».

Марія Солонович акцентує увагу на тому, яким є процес добору персоналу в компанію Verallia Ukraine:

«Насамперед в нас відбувається перший дзвінок із рекрутером. Коли ми побачили Ваші резюме або відгуки, тоді телефонуємо та спілкуємося. Далі – перша співбесіда, яка зазвичай проходить онлайн. Вона може бути з рекрутером і вже з керівником відділу, куди саме Ви подаєтеся. Потім є технічне завдання, щоб зрозуміти Ваші навички. Фінальна співбесіда відбувається зазвичай офлайн. Це є завершальним знайомством. Останній етап – офіційна пропозиція від нас або іншої фірми. Коли її приймаєте, тоді розпочинається Ваша робота, наприклад, в міжнародній компанії».

Наприкінці зустрічі Анастасія Зубенко дала поради, що робити студентам у випадку, коли немає що написати в резюме. За її словами, важливий не досвід роботи, а навички. Тому в резюме можна вказувати про волонтерство, участь у форумах і програмах обміну студентами, роботу не за спеціальністю, громадську діяльність, стажування та практику в інших компаніях, а також власний бізнес.

Сайт компанії Verallia Ukraine: https://ua.verallia.com/s/?language=uk

Анкета для зворотнього зв'язку: https://docs.google.com/document/d/1shlNkOwma2F-HKJ2BXm-c6eNsY6TbFiz/edit