Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Майстер-класи для здобувачів освіти Сокальського ліцею №1 ім. Олега Романіва від викладачів Острозької академії

25.11.2021

Викладачі НаУ «Острозька академія» продовжують працювати з абітурієнтами в закладах загальної середньої освіти. Зокрема упродовж жовтня-листопада 2021 року було проведено різні цікаві майстер-класи для учнів 8-11 класів ЗЗСО І - ІІІ ступенів Сокальського ліцею № 1 імені Олега Романіва Сокальської міської ради Львівської області.

Під час майстер-класів на тему: «Мої кишенькові гроші» та «Фінансова обізнаність» від докторки економічних наук Дем’янчук О. І. учні засвоювали поради для заощадження коштів та розв’язували практичні задачі. 

«Філософсько-культурологічне прочитання роману П. Куліша «Чорна рада» з докторкою філологічних наук Янковською Ж. О. дало змогу здобувачам освіти краще усвідомити твір, що винесений у програму ЗНО, занурившись в атмосферу прози.

Після майстер-класу на тему: «Як успішно уникати конфлікти» від докторки філософських наук Петрушкевич М. С. абітурієнти стали обізнаними у сфері конфліктів, адже викладачка зосередила увагу слухачів на структурних елементах, часовій моделі суперечки та порадах, як її уникнути.

Учні також взяли активну участь у майстер-класі «Скарбничка психологічної допомоги для абітурієнтів … і не тільки». У контексті заняття докторка психологічних наук Галина Гандзілевська поділилася знаннями та досвідом зі здобувачами освіти 11 класу, дала поради для успішного складання ЗНО та провела інтерактивні практичні вправи для зняття напруги й самоусвідомлення. 

Сердечно дякуємо за дуже зручний формат наукового спілкування, якому аж ніяк не зміг завадити цьогорічний карантин. Вдало створена віртуальна платформа дозволила стати студентами та відвідати цікаві і водночас корисні майстер-класи. Щиро бажаємо всім викладачам міцного імунітету та нових звершень! – поділилися своїми враженнями учні 11-Б класу Сокальського ліцею № 1 ім. О. Романіва зазначила:

Ми з радістю проводимо тематичні майстер-класи та тренінги для учнів закладів загальної середньої освіти України як в онлайн, так і офлайн форматах.

Кожна зустріч з майбутніми абітурієнтами Острозької академії неповторна. Дякуємо здобувачам освіти за креативність та активну співпрацю. З нетерпінням чекаємо нових зустрічей.

підсумувала Юлія Харчук, помічниця ректора Національного університету «Острозька академія» з освітнього менеджменту.

Опис майстер-класів та тренінгів від викладачів і студентів Національного університету «Острозька академія»

Деталі:

  • тел.: (096) 17 02 500 – Харчук Юлія Юріївна, помічник ректора з освітнього менеджменту, e-mail: julia.kharchuk@oa.edu.ua
  • тел.: (096) 02 66 880 – Лозюк Софія Андріївна, керівник консультаційного центру для абітурієнтів, e-mail: vstup@oa.edu.ua.