Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія розпочинає співпрацю з київською школою

25.06.2021

Національний університет «Острозька академія» в особі ректора Пасічника Ігоря Демидовича та Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 307 з поглибленим вивченням природничих наук Деснянського району міста Києва, в особі директора Лапіки Ірини Олександрівни 24 червня уклали Договір про співпрацю. 

У рамках меморандуму передбачено консультаційну та науково-методичну допомогу в здійсненні навчально-методичного процесу в закладі ЗСО, профорієнтаційну роботу серед молоді з метою виявлення їх здібностей та обдарувань, розроблення рекомендацій щодо вибору майбутньої професії, підготовка до вступу в заклад вищої освіти, організацію майстер-класів та тренінгів на базі НаУОА, а також здійснення навчально-методичної та науково-дослідницької роботи.

«Наразі в Україні триває освітня реформа, яка трансформує школу І-ІІІ ступенів N307 з поглибленим вивченням природничих наук Деснянського району міста Києва в ліцей. Для нас це передбачає ще більше відповідальності та необхідність у покращенні якості освітнього процесу, з метою підготовки компетентних випускників. Окрім цього, є потреба у впровадженні потужної профорієнтаційної профільної роботи, знайомства здобувачів освіти з найкращими ЗВО України. Національний університет «Острозька академія» володіє широким вибором сучасних спеціальностей з європейськими умовами та традиціями навчання, досвід якого ми хочемо перейняти для своїх учнів»

прокоментувала Ірина Лапіка.