Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Акція, приурочена до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням

25.06.2021

Студенти першого курсу спеціальності “Громадське здоров'я” реалізували благодійну акцію, приурочену до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням.

“Майбутні фахівці громадського здоров'я мотивували студентів відмовитись палити, а кошти, які вони витрачають на купівлю цигарок пожертвувати на потреби пацієнтів інфекційного відділення лікарні. Студенти, які не палять або охочі, також могли долучитись до акції, зробивши благодійний внесок. Усі кошти, зібрані під час благодійної акції, були витрачені на купівлю безконтактного термометра, гігієнічних пелюшок та масок. Днями нам вдалося відвідати Острозьку центральну районну лікарню і передати все це на потреби закладу. Дякую кожному студенту групи Гз-11 за Вашу роботу! Промоцію здоров'я Вами започатковано. Особливо хочу відзначити Дарину Мироненко, Назарія Редьковича, Аліну Рудюк, Огороднік Соломію за активну участь у просуванні акції!”,

розповідає старша викладачка кафедри громадського здоров’я, кандидат психологічних наук, тьютор групи Гз-11 Анна Гільман.

Аліна Рудюк, студентка першого курсу ОПП «Громадське здоров’я»:

“Благодійна акція проти тютюнопаління перевершила мої очікування, було в деяких моментах лячно, адже думали, що ніхто не буде звертати на нас увагу. Але ми були здивовані, що велика кількість людей не проходила повз. Я вважаю, що такими акціями ми можемо допомагати суспільству”.

Соломія Огороднік, студентка першого курсу ОПП «Громадське здоров’я»:

“Акція була дуже цікава, це певний досвід комунікації з людьми. Я вперше брала участь у такій акції, це дуже пізнавально. Мені приємно, що я можу допомогти іншим, і в подальшому хотіла б, щоб таких акцій було більше”.

Дануся Брезицька, лікарка-інфекціоністка терапевтичного відділення КНП «Острозька багатопрофільна лікарня»:

“Колектив терапевтичного відділення КНП «Острозька багатопрофільна лікарня» висловлює щиру подяку студентам кафедри громадського здоров’я за проведену благодійну акцію та отримані подарунки. Все буде використовуватися за призначенням на благо нашим пацієнтам серед яких є і дітки. Приємно, що є така активна молодь, якій не байдужі інші люди. Бажаємо усіляких гараздів і успіхів!”