Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії провели зустріч із Тетяною Березовою, магістранткою спеціальності «Право»

24.11.2021

Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського Національного університету “Острозька академія організував зустріч із Тетяною Березовою – студенткою 6 курсу спеціальності «Право», яка наразі працює у Північному міжобласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України (м. Київ). Зустріч проходила у форматі «запитання – відповідь».

«Коли почався карантин, я зрозуміла, що сидіти вдома – це не для мене. Перша дія – реєстрація на платформі «Work.ua», відповідала на всі заявки, де не потрібен досвід роботи і надіслала своє резюме. Воно і стало головним під час працевлаштування, адже я ще не знала про всі тонкощі роботи в Антимонопольному комітеті»,

розповідає магістрантка Національного університету «Острозька академія», Тетяна Березова.

Тетяна розповіла про роботу у Північному міжобласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України, поділилася останніми справами, якими займалася: нараховування інфляційних втрат споживачам від КП «Київтеплоенерго» у період карантину, завищені тарифи у міському таксі тощо. Також Тетяна дала настанови для молодших курсів:

«Відпочивайте. Багато студентів концентрують свою увагу лише на навчанні, але це неправильна стратегія. Краще ви менше вивчите, та зрозумієте матеріал, ніж просте зазубрювання. Навряд чи це допоможе нам на роботі. Головне – критично мислити, вміти підлаштовуватися до обставин».

Завдяки корисним порадам і цінній інформації від Тетяни Березової, студенти зможуть скласти сучасне резюме і знатимуть деталі співбесід. У майбутньому це допоможе їм із вдалим працевлаштуванням.

«Час промайнув непомітно. Добре, що зустріч не відбувалась у форматі лекції та монологу, а був живий діалог. Завдяки цьому все було легко і невимушено»,

ділиться враженнями студентка спеціальності «Право» Анна Клокова.

Онлайн-формат допомагає дізнаватись нову цікаву інформацію з різних куточків України. Сподіваємось, що такі зустрічі будуть проводити якомога частіше, адже вони надзвичайно важливі для всіх студентів.