Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія продовжує навчатись в авдиторіях

23.09.2021

У четвер (23.09) Україна перейшла до жовтої зони. По всій країні почали діяти додаткові обмеження, зокрема:

  1. Заборонено проводити масові заходи за участю понад однієї особи на 4 кв. метри площі території або наповненістю залів понад дві третини місць у кожному окремому залі; 
  2. Забороняється відвідування закладів освіти, в яких менше, ніж 80% персоналу не мають щеплення, або в яких понад 50% здобувачів освіти і персоналу знаходяться на самоізоляції.

ЯК ЦЕ ВПЛИНЕ НА ОСТРОЗЬКУ АКАДЕМІЮ? 

На сьогодні в університеті вакциновано 83% працівників, тому навчальний процес відбуватиметься у звичному режимі. 

Це стало можливим завдяки центру вакцинації проти COVID-19, який функціює з початку нового навчального року для студентів, викладачів та працівників. Також у цьому центрі можуть вакцинуватися усі охочі містяни. 

Про будь-які зміни пов’язані з епідеміологічною ситуацію усі студенти і працівники будуть оперативно проінформовані через академічну електронну скриньку та офіційний телеграм-канал університету. 

Адміністрація закладу закликає дотримуватись маскового режиму, соціальної дистанції і дбати про здоров’я тих, хто вас оточує!