Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Визначили 10 переможців у Вікторині для абітурієнтів до 445-річчя з дня заснування Острозької академії

24.06.2021

Цьогоріч Острозька академія святкує 445-річчя від дня заснування. Із цієї нагоди відбувається низка урочистих заходів для студентів, абітурієнтів та випускників. Відтак 24 червня провели Вікторину для абітурієнтів 2021 року, у якій взяли участь близько 50 випускників з 9 областей України. 

Учасники прослухали бінарну лекцію від керівниці Музею Острозької академії, кандидата історичних наук Анастасії Хеленюк, яка розповіла про історію та сучасність університету та з чого починалася освіта в XVI столітті, і помічниці ректора з освітнього менеджменту Юлії Харчук, яка розповіла про те, які здобутки має Острозька академія сьогодні та описала основні аспекти Вступної кампанії 2021. 

За ключовими тезами цієї лекції старшокласники взяли участь в інтерактивній вікторині у застосунку "Kahoot", після якої 10 переможців отримали відповідні сертифікати. 

«Ми залучаємо абітурієнтів до заходів, приурочених 445-річчю університету, тому що хочемо, аби наш вступник знав, що обирає незвичайний університет, а традицію, яка творить майбутнє. Наш університет – це заклад вищої освіти, який формує високі моральні цінності, виховує патріотизм, надає якісні знання та практичні вміння, своєю особливою атмосферою зачаровує на все життя. Острозька академія має неповторну здатність обирати свого абітурієнта. Ми раді, що учасники вікторини цікавляться не лише тим, як функціює сучасний університет, а й нашою багатогранною історією. Дорогі абітурієнти! Обирайте професію розумом та серцем! Острозька академія чекає Вас»,

зазначила Юлія Харчук.

Інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» Ви можете отримати за номерами Приймальної комісії: (097) 553 74 10, (096) 02 66 880, на сайті для абітурієнтів та у соціальних мережах:

Телеграм: https://t.me/admissionoa2020

Інстаграм: https://www.instagram.com/ostrohacademy1576

Фейсбук: https://www.facebook.com/vstupoa