Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Робота НаУОА на період карантину

23.10.2021

У зв’язку із запровадженням «червоного» рівня епідемічної небезпеки на території усієї Рівненської області з 26 жовтня 2021 року, повідомляємо вас про наступне:

  • З 25 жовтня вводиться карантин в Острозькій академії;
  • Навчальний процес буде переведено в режим онлайн;
  • На період карантину буде призупинене проведення в приміщеннях та на території університету масових заходів;
  • Усі працівники частково або повністю будуть переведені на дистанційну роботу, попередньо узгодивши це з керівником структурного підрозділу.

На час призупинення прийому громадян у період карантину відправити звернення можна на поштову чи електронну адресу НаУОА:

Поштова адреса: 35800, м. Острог, вул. Семінарська, 2

E-mail для звернення громадян та кореспонденції: oa@oa.edu.ua

Номер телефону: (036) 542 29 49

 

Уся необхідна інформація також розміщується на офіційному сайті НаУОА oa.edu.ua та в соціальних мережах:

Facebook: facebook.com/oa.edu.ua

Telegram: t.me/ostroh_academy