Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбудеться короткотерміновий семінар «Етика й естетика в мовленнєвій діяльності фахівця»

22.11.2021

Національний університет «Острозька академія» організовує короткотерміновий семінар «Етика й естетика в мовленнєвій діяльності фахівця», присвячений професійній комунікації. Лекторка — Зоя Столяр – кандидатка педагогічних наук, старша викладачка катедри української мови і літератури.

Під час курсу слухачі дізнаються про особливості писемної та усної професійної комунікації, використання української мови в професійному спілкуванні. Крім цього, учасники розглянуть специфіку підготовки та складання іспиту на рівень володіння державною мовою.

«Острозька академія дає можливість здобувати якісну вищу освіту, а також турбується про підвищення кваліфікації фахівців під час проведення вузькоспеціалізованих короткотермінових тематичних семінарів. Ми маємо досвід ефективної співпраці з державними службовцями, представниками органів державної влади та місцевого самоврядування, науково-педагогічними працівниками ЗВО, педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти та ветеранами АТО з усіх областей України»,

зазначила помічниця ректора з освітнього менеджменту Юлія Харчук.

Вона додає, що короткотерміновий семінар «Етика й естетика в мовленнєвій діяльності фахівця» буде корисним як для зазначених вище слухачів, так і для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

«Сьогодні, як ніколи раніше, надзвичайно важливо спілкуватися як у побуті, так і особливо у професійній діяльності українською мовою. Адже мова – це не тільки засіб спілкування, а ще й духовний скарб нації, це наша історія, досвід і мудрість попередніх поколінь, наше майбутнє! З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами під час цікавого та дуже корисного семінару. Долучайтеся!»,

каже Юлія Харчук

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у семінарі. Заняття відбуватимуться онлайн з 16:00 до 19:00. Дати проведення курсу – 22-23 грудня. Зареєструватись можна до 20 грудня. Вартість курсу – 500 гривень. 

Заповнюйте анкету за цим покликанням: https://forms.gle/SJbRbC8uU12fXXbd6