Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Інституту міжнародних відносин та національної безпеки провели «Міні-модель ООН в Острозькій академії»

22.10.2021

22 жовтня 2021 року в стінах Острозької академії була успішно проведена «Міні-модель ООН в Острозькій академії». Темою засідання Ради Безпеки було обрано «Безпекову кризу в Республіці Малі».

Перед початком основної частини заходу делегати мали змогу отримати консультацію від к.і.н., доц. кафедри міжнародних відносин Наталії Конопки щодо проблеми, котра буде поставлена під час засідання Ради Безпеки.

Делегати своєю активною працею та чудовою підготовкою успішно справилися з поставленим завданням. Після тривалих дебатів спільними зусиллями була написана містка та вичерпна резолюція.

Традиційно, після завершення роботи комітету було проведено анонімне голосування та обрано двох кращих делегатів. Ними стали делегат від Французької Республіки, студентка 2 курсу освітньої програми «Міжнародні відносини», Софія Кухар та делегат від Королівства Норвегія, студент 4 курсу освітньої програми «Міжнародні відносини», Назар Лопанчук.

«Я надзвичайно рада, що мала змогу долучитися до Міні-моделі ООН. Це надзвичайно цікавий та захоплюючий досвід, що приніс мені, і я думаю іншим учасникам, масу позитивних емоцій. Команда організаторів виконала свої задачі на відмінно і я дякую їм за таку якісну підготовку. З нетерпінням чекаю на наступну МООН!»,

зазначила Софія Кухар.

«Загалом в мене склалося дуже приємне враження від участі у Міні-моделі ООН. Було дуже цікаво подискутувати з іншими учасниками гри та обговорити досить актуальну тему засідання. Величезним плюсом вважаю розширення кола знайомств, а також збільшення знань у сфері міжнародних відносин»,

поділився своїми думками Назар Лопанчук.

В підсумок заходу було проведено урочисте закриття та церемонія вручення сертифікатів про участь та подарунків.

З нетерпінням чекаємо наступної Моделі ООН в Острозькій академії!