Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбувся тренінг для нових викладачів і викладачок

22.09.2021

Тренінг для нових викладачів і викладачок відбувся в Національному університеті «Острозька академія» 22 вересня. Лекцію читала помічниця ректора зі стратегічного розвитку та забезпечення якості освіти Юлія Шулик.

На онлайн-зустрічі обговорили освітній процес, навчання в умовах карантину, розробку робочої програми навчальної дисципліни й інформаційні системи для студентів.

До обговорення долучилось 11 освітян. Під час розмови учасники(ці) мали можливість отримати відповіді на цікаві для них питання.

«Дякую, що вислухали мене ці півтори години. Пам’ятаймо, що наше головне завдання, — працювати зі студентами, давати їм знання й бачити, як вони зростають після закінчення навчальних дисциплін. Бажаю вам мати мотивацію до цієї роботи, нехай вам все вдається. Віримо у вас!»,

підсумувала пані Юлія.

Наступна лекція цього тренінгу відбудеться вже в приміщенні Острозької академії.