Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії зайняли 2 місце на Всеукраїнській олімпіаді з медіаграмотності

22.05.2021

22 травня відбулися фінальні онлайн-змагання з медіаграмотності “Фейкотрощі” серед студентів вищих навчальних закладів України. Змагання відбувалися у форматі брейн-рингу. Після відбіркового туру до участі у фіналі відібрали 5 команд. У підсумку команда студентів Острозької академії “Et Cetera” зайняла 2 місце.

Острозька команда складалася з 6 учасників: Анна Щерба (Журналістика), Альбіна Карман (Журналістика), Ярослава Нікітюк (Журналістика), Анастасія Соляр (Право) Назар Душко (Економічна кібернетика) та Богдан Єфімов (Національна безпека). 

“Найбільшим досягненням у "Фейкотрощі" я вважаю власне нашу команду. Сформована з абсолютно різних, незнайомих між собою людей, які після гри сказали мені, що чекають запрошення наступного року. Нічого більш приємного я і очікувати не могла”

поділилася враженнями капітан команди Анна Щерба.

Переможцями стала команда “Медіаварта” з Дніпровського національного університету ім. О. Гончара. Також, учасниками стали:

  • Команда “Шампунь проти фейків” (Національний університет “Львівська політехніка”)
  • Команда “Mediacheck” (Київський національний університет культури і мистецтв) 
  • Команда “Fake Busters” (Маріупольський державний університет)

До слова, команда “Et Cetera” - це об’єднання студентів, що працює задля підвищення рівня медіаграмотності серед школярів та молоді. У листопаді вони стали переможцями Всеукраїнського змагання з медіаграмотності “ІНФОТОН”.

Вітаємо наших студентів і бажаємо наступних перемог!