Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Erasmus+ University of A Coruña

22.04.2021

Університет Ла-Коруньї та Національний університет «Острозька академія» оголошують конкурс на отримання стипендії Erasmus+ в рамках Key Action 107 для здійснення навчальної мобільності з країнами-партнерами у першому семестрі 2021-2022 н.р. (вересень 2021-січень 2022).

До участі у відбірковому конкурсі запрошуються студенти бакалаврських і магістерських програм, а також аспіранти  (2021-2022 н. р.), які відповідають таким вимогам:

  • Рівень володіння англійською мовою не нижче B1 (довести сертифікатом про складання міжнародного тесту або довідкою з деканату/від викладача англійської мови);
  • Відсутність академічної заборгованості, середній бал успішності не нижче 83 б.;
  • Надання відповідного пакету документів (деталі  за посиланням https://www.oa.edu.ua/ua/foreign/erasmus/# «Конкурсні оголошення для студентів НаУОА»).

Важливо! У програмі можуть взяти участь студенти НУОА, які вивчають право або суміжні з ним дисципліни.

Дедлайн подання повного пакету документів до Відділу міжнародних зв’язків НУОА: 21.05.2021 р.

Документи можна подати у друкованій форми безпосередньо до ВМЗ НУОА або надіслати нам скановані версії документів на електронну адресу dir@oa.ed.ua. Неповний або невчасно поданий пакет документів не розглядатиметься і автоматично означатиме недопущення до участі у конкурсі. Результати конкурсного відбору будуть оприлюднені до 28.05.2021 р.