Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

З Днем Гідності та Свободи!

21.11.2021

Шановна академічна громадо!

Сьогодні, 21 листопада, вітаємо вас із Днем Гідності та Свободи. У цей День всі українці вшановують тих, хто власним життям і своєю жертовністю виявили прагнення українців до життя у вільній, демократичній і незалежній державі. Кожен герой Небесної Сотні навічно буде в наших серцях і в пам'яті майбутніх поколінь.

2014 року, 8 років тому, студенти Національного університету "Острозька академія" були в Києві на Майдані Незалежності під час Революції Гідності. Усвідомлення, віра в спільну ідею, єдність – ось що робить цих спудеїв гідними громадянами України!

Не забуваймо про все, що відбувалося в ті буремні часи, пам'ятаймо всіх героїв! Оберігаймо та захищаймо цей безцінний скарб – свободу!

Із нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи сердечно бажаємо учасникам національно-визвольної боротьби; усім тим, хто виборов перемогу Революції Гідності й досьогодні обороняє рідну землю, мирного неба та вічної віри в прекрасне майбутнє України!

Слава Україні! Героям слава!