Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відсвяткували тиждень факультету політико-інформаційного менеджменту

21.05.2021

У Національному університеті «Острозька академія» з 17 по 21 травня відсвяткували тиждень факультету політико-інформаційного менеджменту. 

Святкування розпочалося з привітання від викладацького складу та студради факультету. У другій половині дня було запущено флешмоб, студенти викладали світлини пов’язані з факультетом ПІМ та продемонстровано хмару слів, на якій можна писати слова, які асоціюються з факультетом. 

У вівторок всіх охочих чекала «Своя гра» – інтелектуальна гра між командами студентів факультету ПІМ. Суть якої полягає у тому, що команди відповідають на питання та отримують за правильні відповіді бали. Чим складніше питання — тим більше балів за нього можна отримати.

У середу було проведено онлайн аукціон мерчу із символікою ПІМу.

У четвер відбувся плейбек-теарт від культурно-мистецького підрозділу. Плейбек-театр – це різновид інтерактивного театру імпровізації, що складається з двох основних частин: розповіді глядачами особистих історій на публіку та миттєвої художньої інсценізації акторами цих розповідей у специфічних формах.

«Вітаємо кожного, хто причетний до створення факультету, хто кожного дня, своєю наполегливістю та працею його покращує та розвиває. Приємно, що студенти приєдналися до заходів, які організував наш факультет. Бажаємо всім натхнення, нових ідей та швидкого втілення їх у реальність. Нехай у вас все завжди вдається. Пам’ятаймо, ПІМ — факультет, який піклується про тебе»,

додав студдекан факультету політико-інформаційного менеджменту Ілля Свиденюк.

Завершився тиждень святкування публікуванням хмари слів. Окрім того, відбувся перегляд фільму «1+1» та обговорення.