Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Можливості працевлаштування для студентів від IT-компанії Honeycomb

20.09.2021

В Острозькій академії відбулася зустріч із працедавцями в сфері IT. Honeycomb – інноваційна програмна компанія, створена в 2015 році в Рівному, склад команди наразі налічує 53 особи. Компанія активно розвивається, має філію у Львові, саме тому набирає до себе нових працівників, зокрема з академії.

Оксана Степанчук, рекрутерка компанії, дала кілька порад для студентів, які в майбутньому планують працювати в сфері інформаційних технологій:

“Насамперед створіть профіль у Linked.in. Ви можете не складати резюме, а заповнити власний профіль і надіслати для рекрутера. Важливо вказати всю інформацію про себе, особливо – професійні навички, вміння, з якими технологіями працювали, досвід роботи. Це допоможе якнайшвидще зв’язатися з працедавцем. Також на головній сторінці потрібно заповнити інформацію, в якій галузі ви зацікавлені”.

Під час зустрічі студенти заповнили анкети, за допомогою яких у майбутньому з ними зв’яжуться роботодавці компанії Honeycomb задля співбесіди.

Олександр Мельничук, один із засновників компанії, розповів про можливості:

“У нас є внутрішня інтернатура. Кожен з вас може прийти в нашу компанію і за півтора місяці разом з нами зробити проєкт. Ми поділимося найкращими практиками та трендами. Це безкоштовно. За результатами цієї інтернатури запрошуємо студентів на роботу. Тому використовуйте такий шанс, будемо раді вас бачити в нашій команді”.

Покликання на сайт із доступними вакансіями: https://honeycombsoft.com/careers/