Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії відвідали Дні відкритих дверей НАДС 2021

20.05.2021

Студенти Національного університету «Острозька академія» 20 травня взяли участь в онлайн-заході Міжрегіонального управління Національного агентства України державної служби з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях – День відкритих дверей державної служби. Метою якого було продемонструвати відкритість, прозорість та рівність громадян при реалізації права на державну службу.

Упродовж зустрічі обговорювали такі теми: 

  • Публічна служба: поняття, переваги та кар’єрні можливості;
  • Вступ на державну службу: хто має право, кваліфікаційні вимоги та особливості конкурсної процедури;
  • На що потрібно звернути увагу та що врахувати під час підготовки та проходженні конкурсу на державну службу: яку інформацію варто вказати в резюме та заяві, який алгоритм проходження конкурсу, як користуватися єдиним порталом вакансій державної служби;
  • Вступ на службу в органи місцевого самоврядування: хто має право, процедури вступу та особливості проведення конкурсу.

Спікерами зустрічі були начальник Міжрегіонального управління Олег Лавренчук, заступниця начальника Міжрегіонального управління Ольга Смалій, головні спеціалістки Міжрегіонального управління Анна Малова та Наталія Мартинюк. Представницею Національного університету «Острозька академія» виступала помічниця ректора з освітнього менеджменту НаУОА, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Харчук.

«Ефективна співпраця Національного університету "Острозька академія" та Міжрегіонального управління НАДС України впродовж кількох років у межах проведення Днів відкритих дверей державної служби є традиційною та результативною. Державний сектор України сьогодні активно реформується та потребує цілеспрямованих, доброчесних, висококваліфікованих працівників. Острозька академія надає якісну вищу освіту, формує морально-етичні цінності та зміцнює національно-патріотичний дух студентів. Близько 35 % випускників університету є міцним фундаментом якісного та ефективного управління державного сектору України. Розвиток нашої країни та наше щасливе майбутнє залежить від якісної колаборації освіти, влади та бізнесу. Головне не боятися змін та труднощів, а з вірою самовдосконалюватися і змінювати, світ на краще»,

прокоментувала Юлія Харчук.