Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вітаємо студента-політолога з перемогою у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

20.04.2021

Колектив Національного університету «Острозька академія» щиро вітає студента-магістра спеціальності «Політологія» Богдана Сітарського з отриманням диплому ІІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Політологія».

Захід відбувався 15-16 квітня 2021 року на базі Уманського державного педагогічного університету імені П.Тичина.

Тема наукового дослідження — «Розподіл впливу між політичними партіями в процесі прийняття рішень у місцевих радах України», яке підготував Богдан Сітарський, проводилося за сприяння наукового керівника, доцента кафедри політології та національної безпеки Віталія Лебедюка. 

"Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з політології, що був організований Уманським державним педагогічним університетом імені П.Тичина був хорошою можливістю спробувати свої сили та апробувати свої наукові напрацювання. Незважаючи на он-лайн формат конференції, все було організовано добре і досить цікаво було почути роботи, що презентували мої ровесники із різних міст та університетів України. Дякую моєму науковому керівнику Лебедюку Віталію Миколайовичу за те, що порекомендував взяти участь в такому конкурсі і закликаю всіх студентів також брати участь в таких заходах!"

Бажаємо Богдану Сітарському подальших успіхів, творчого натхнення в реалізації наукових задумів та нових досягнень!