Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В антикорупційній грі “Що? Де? Коли?” взяли участь студенти Острозької академії

18.11.2021

У Національному університеті "Острозька академія" 18 листопада відбулася антикорупційна гра «Що? Де? Коли?» Захід оргпнізувала Ліга студентів АПУ в рамках ініціативи «Антикорупційні дні». 17 листопада відбулася онлайн-зустріч із уповноваженим з антикорупційної діяльності в Національному університеті «Острозька академія» Богданом Михальчуком.

Завдяки цій грі студенти Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського перевірили свої знання з теми протидії хабарництву. Модераторкою була Катерина Омельчук, голова Острозького осередку ЛС АПУ.

Змагання складалося з 2 турів і бонусних запитань. Тема гри – протидія корупції. Правила: 

  • на кожне питання – 45 секунд для роздумів;
  • всього 24 питання;
  • якщо відповідь була надіслана пізніше за визначений час, її не зараховують;
  • наявні бонусні питання. 

Основна тематика питань: символи корупції; історія появи цього явища; розповіді на прикладі різних країн; жарти, легенди та міти; методи боротьби з хабарництвом.

Усього нагородили 3 команди переможців. Третє місце посіла команда “Гроза хабарників”, Друге – “Острозькі викрадачі”. Перемогла команда “Anti corruption league”.

Катерина Омельчук, голова Острозького осередку ЛС АПУ, розповіла:

“Загалом, захід пройшов дуже класно та позитивно. Учасникам сподобалися запитання, кожен з них точно дізнався багато нового для себе про становлення корупції у світі, про методи боротьби з нею та цікаві факти з історії. Незвичним був досвід проведення такої гри онлайн, але все успішно! Тому обов’язково проводитимемо подібні заходи. Долучайтеся!”

До слова, у грі були учасники не лише з Острозької академії, а й з Харкова. Команда “Incognito” гідно боролася за перемогу.