Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Економічний факультет та кафедра економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій популяризують точні науки в межах Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики

17.11.2021

Професорсько-викладацьким складом кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій упродовж жовтня-листопада 2021 року було проведено Всеукраїнську учнівську олімпіаду з інформатики. Тестування відбувалось на платформі olimp.oa.edu.ua та з використанням Google.Meet для зв'язку з учасниками. Завдання було розроблено Квашуком О.В. та Артюх О.М. До складу організаційного комітету увійшли декан економічного факультету, кандидат економічних наук, доцент Новоселецький О.М. та завідувач кафедри ЕММІТ, доктор економічних наук, професор Кривицька О.Р.. Координувала зустріч викладач-стажист кафедри ЕММІТ Артюх О.М.

На олімпіаду зареєструвалися 85 осіб з закладів загальної середньої освіти 8 областей України, зокрема Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Київської, Полтавської, Миколаївської, Одеської, Харківської.

Переможців нагороджено дипломи І-ІІІ ступенів.

  • Диплом І ступеня отримав Іванов Дмитро. 
  • Дипломами ІІ ступеня нагороджено Шульгіна Дениса, Ракула Всеволода та Попович Наталію. 
  • Дипломи ІІІ ступеня отримали Боголій Назар, Жмак Микита, Хмарук Олег.

Учасники олімпіади зазначили унікальність та цікавість завдань, а також достатній рівень організації. Ми віримо, що ще зустрінемось і на наступних заходах від Острозької академії.

Доцільно зазначити вагомий внесок вчителів та педагогів, що готували та сприяли участі учнів у олімпіаді. Особливо варто відзначити результати учнів Бондаренко Людмили Іванівни (Гімназія 191), Шапарець Тетяни Леонідівни (Одеська спеціалізована школа № 86 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови), Ліщинської Ольги Миколаївни (Добровлянський ліцей) та Бондатій Ніни Семенівни (Одеський НВК №67). Оргкомітет щиро дякує та вітає усіх вчителів з прекрасними результатами їх вихованців.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

Запрошуємо вдосконалювати свої знання та вступати на спеціальності економічного факультету: 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 122 «Комп’ютерні науки».

Детальніше на сайті для абітурієнтів https://vstup.oa.edu.ua/