Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Викладачі і студенти Острозької академії - учасники дискусії про досягнення Цілей сталого розвитку

16.09.2021

16 вересня, на базі Острозької міської ради відбулася відкрита дискусія щодо Оцінки прогресу Рівненської області у досягненні Цілей сталого розвитку. 

Цього року команда “Вокс Україна” та Державна служба статистики України у партнерстві з Програмою розвитку ООН в Україні зробили пілотний розрахунок прогресу областей України в досягненні Цілей сталого розвитку на основі наявних даних.

Під час події було презентовано результати Рівненської області у порівнянні із середніми показниками по Україні. Таким чином, ми могли побачити, де область може стати прикладом для інших, а де ще необхідно докласти зусиль. 

Безпосередньо активно до заходу долучився викладацько-студентський склад НаУОА, а саме завідувач кафедри громадського здоров'я та фізичного виховання, Ігор Гущук, та студенти 3-4 курсу спеціальності Громадське здоров'я, Климук В., Ціхоцька М., Поліщук Ю. та інші.