Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбувся ярмарок

16.09.2021

Колектив студентської радіостанції «Ostradio» організував традиційний щорічний ярмарок у Національному університеті «Острозька академія» 15 вересня. Усі охочі могли купити різноманітні солодощі, гарбузові пироги, домашні піци та інші смаколики. Організацією займалася вся команда Ostradio.

«Основною метою ярмарку стало те, що ми хочемо організовувати різні презентації, заходи, події, тусівки радіо (плануємо й знайомство з першокурсниками). Усі вироби, представлені на ярмарку, ми готували самотужки. Такі події - це круто насамперед для нас, бо є можливість розвинути кулінарні здібності, знаходити способи розвиватися, виходити із ситуацій, поспілкуватися з людьми. Для студентів теж класно, бо це різноманіття насамперед в їжі, а ще можливість дізнатися щось про радіо й просто поговорити. Це нас об’єднує, і ми стаємо однією сім’єю»,

розповідає заступниця голови Ostradio Оксана Іжевська.

 

«Чим більше ініціатив від студентів, тим краще. Тим є живіший університет. Ініціатива Ostradio провести ярмарок дуже класна. Люди вкладають у ту справу, яку люблять. Вони це роблять якісно й круто. Таким чином надихають студентів на нові звершення. Чому б не підтримати їх?»,

ділиться враженнями студент-третьокурсник Навчально-наукового інституту міжнародних відносин і національної безпеки Артем Остапюк.

До слова, всі зібрані кошти під час ярмарку команда Ostradio використає на своє подальше фінансування й розвиток.