Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Тиждень факультету романо-германських мов 2021

16.04.2021

У Національному університеті «Острозька академія» упродовж 12-16 квітня відбувся тиждень факультету романо-германських мов. Попри дистанційний формат навчання, організаторам вдалося підготувати низку інтерактивних онлайн-заходів з нагоди 20-річчя свого факультету. 

«Високий авторитет і добре ім’я факультету створені нашою спільною щоденною працею, навчанням, взаєморозумінням та відповідальністю. Я вважаю, що факультету є про що сказати у цей святковий день. Він без зайвих слів може гордитися своїми досягненнями у підготовці фахівців. Ми ростемо, розвиваємося і це наша заслуга. Це свято – гарний привід для того, щоб побажати всім щастя, міцного здоров’я, натхнення, успіхів, здійснення мрій і задумів. Дорогі студенти, нехай на вашому професійному та життєвому полі сіється і родиться лише добро, множиться тільки щастя, достаток і благополуччя. Нехай роки навчання у нашій Альма-матер залишають лише світлі спогади, а майбутнє готує багато-багато щасливих літ сповнених радості, добра, вдячності та надії. Нехай факультет процвітає здобутками свого колективу на довгі та щасливі роки. Happy birthday»,

зазначила у своєму привітанні декан факультету романо-германських мов, кандидат психологічних наук, доцент Інна Ковальчук.

Святкування тижня розпочалося з презентації відео «What is RGL» у якому було зібрано найяскравіші спільні моменти із життя студентів та викладачів факультету. Також у цей день відбулася зустріч «RGL REUNION», упродовж якої студенти разом з випускниками ділилися своїм досвідом навчання та порадами, розповідали веселі історії з минулого та обговорювали перспективи розвитку факультету. 

Наступного дня, у вівторок провели зустріч Speaking Club with native speakers, на якій студенти університету разом з іноземцями мали змогу поспілкуватися про самореалізацію, пошук себе та свого покликання, а також послухати цінні поради. 

14-го квітня, у середу студенти організували онлайн-співанку «Old, but gold». Цього дня також відбувся челендж «Change image day», умовами якого було створити екстраординарний імідж та зробити групове фото/скріншот своєї групи. Найкреативніші студенти отримали подарункові сертифікати. 

15-го квітня, у четвер відбулася зустріч студентів та викладачів факультету з кандидаткою педагогічних наук, засновницею Talking Teachers Club Інною П’ятковською «Шлях викладача як шлях героя». Упродовж заходу розмовляли про можливості випускників факультету, професійне зростання та масштабний проєкт пані Інни для розвитку викладачів.

16-го квітня, у завершальний день відбувся кіновечір та інстаграм-флешмоб, де кожен мав змогу поділитися своїми почуттями до рідного факультету романо-германьських мов. 

Окрім цього, упродовж тижня відбувався конкурс на найкращий жарт про РГМ, а також інтерактив про історію факультету. 

«Найбільше ми хотіли, щоб не зважаючи на дистанційне навчання, цього року нам вдалось передати атмосферу тижня РГМ. Ми змогли провести всі заплановані заходи та дуже втішені активністю наших студентів. Найкреативніші, які брали участь у наших конкурсах та інтерактивах, отримають подарунки. У загальному кожна подія була цікавою, нестандартною та проведеною на високому рівні. Дякую всім, хто долучався до організації тижня нашого рідного факультету романо-германських мов»,

прокоментував студентський декан факультету романо-германських мов Михайло Вігула.