Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія запрошує долучитися до акції «Вшануй маму захисника»!

16.04.2021

У межах меморандуму про співпрацю між оперативним командуванням «Захід» та Національним університетом «Острозька академія» ректорат, професорсько-викладацький склад та студенти університету запрошують всіх бажаючих долучитися до акції «Вшануй маму захисника». 

Острозька академія постійно підтримує військовослужбовців та їхні сім'ї, беручи активну участь у різних волонтерських акціях, благодійних проєктах, надаючи якісні освітні послуги, організовуючи різноманітні заходи тощо. Наші бійці мужньо відстоюють незалежність та щасливе майбутнє України. Дехто з них, на жаль, віддає своє життя. Наша дружня академічна спільнота радо долучається до надзвичайно важливої акції «Вшануй маму захисника» та запрошує всіх охочих підтримати матерів наших Героїв.

коментує ректор Національного університету “Острозька академія”Ігор Пасічник.

Мета акції - вшанувати матерів загиблих захисників України, які віддали своє життя, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність та незалежність України. До неї можуть долучитися жителі 8 областей України: Рівненської, Хмельницької, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької, Львівської, Тернопільської, які знаходяться у зоні відповідальності ОК «Захід».

Щиро дякуємо ректору Національного університету «Острозька академія» Ігорю Демидовичу та всьому викладацько-студентському колективу університету за чітку громадянську позицію, патріотичний дух та щирість у підтримці військових та їхніх родин.

Закликаємо голів ОДА, голів обласних рад та голів ОТГ, побратимів та волонтерів, громадських активістів, працівників лісових господарств, працівників освіти та учнівську і студентську молодь, брати приклад з Національного університету “Острозька академія” та підтримати НАС, військових, у проведенні акції «Вшануй маму Захисника!» і поза межами зони відповідальності оперативного командування «Захід», в межах держави.

підсумував керівник акції “Вшануй маму Захисника”, начальник відділення цивільно-військового співробітництва штабу управління ОК «Захід», підполковник Андрій Рисюк.

Акцію приурочено до Всесвітнього дня матері та відбуватиметься вона впродовж 5-9 травня 2021 року за сприяння командувача військ оперативного командування «Захід» Героя України, генерал-майора Сергія Шаптали. 

Для підтримки даної ініціативи звертайтеся до голови Братства спудеїв Національного університету «Острозька академія» Олександри Олієвської. 

Контакти: e-mail: oleksandra.oliievska@oa.edu.ua, bratstvo@oa.edu.ua

телефон: +38093505331

Деталі проведення акції за телефоном: +380961702500, Харчук Юлія Юріївна, помічник ректора з освітнього менеджменту.