Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

День відкритих дверей Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарного менеджменту: як це було?

15.12.2021

В Острозькій академії 15 грудня відбувся день відкритих дверей Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарного менеджменту в онлайн-форматі. Для того, щоб долучитися до зустрічі, абітурієнти і всі охочі мали можливість зареєструватися заздалегідь.

Софія Люзюк, керівниця профорієнтаційного корпусу НаУОА, ознайомила присутніх з історією та сьогоденням закладу, а також розповіла абітурієнтам про функціонування сайту Острозької академії.

«Острозька академія, немов магніт, притягує розумних, талановитих, креативних студентів, які насичують навчальний заклад яскравими фарбами, що дають можливість академії розвиватися та очолювати міжнародні рейтинги й надалі. Я запрошую Вас сюди, щоб ще примножувати ці всі досягнення, які зараз має наш університет».

Після цього завідувачі кафедр і професорсько-викладацький склад закцентували увагу на організації навчально-наукової роботи на інституті. Зокрема докторка психологічних наук, професорка Галина Гандзілевська розповіла про особливості навчання на спеціальності «Початкова освіта з поглибленим вивченням англійської мови». 

«Початкова освіта існує вже 3 рік. Це експериментальна спеціальність, і ми під час вивчення дисциплін презентуємо різні інновації. Компетентності, які формуються тут, дозволяють працювати в різних сферах, відкривати приватні навчальні заклади. Після 2 курсу в нас студенти проходять дуже цікаві практики в різних центрах, зокрема приватних. Ми залучаємо викладачів як із вітчизняним, так і зарубіжним досвідом»,

сказала Галина Гандзілевська.

Наприкінці зустрічі заступниця директора з навчально-виховної та профорієнтаційної роботи Лариса Мініч зазначила, що в інституті, на кафедрі журналістики та PR менеджменту, планують відкрити нову освітню програму, яка називатиметься «Реклама і PR».