Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Запрошуємо на Весняну школу інтелектуального розвитку та професійної орієнтації

15.03.2021

Упродовж січня-лютого 2021 року в Національному університеті «Острозька академія» відбулася Зимова школа інтелектуального розвитку та професійної орієнтації. Мета цієї школи – розширити кругозір старшокласників під час лекцій із різних напрямів діяльності та допомогти обрати професію для успішної самореалізації у майбутньому.

Онлайн-формат укотре довів свою ефективність і ми змогли об’єднати учасників із шести областей України. У межах школи учасники мали змогу прослухати вісім майстер-класів, пов’язаних із криміналістикою, самопрезентацією, професійним самовизначенням, культурологією, філософією та бізнес-управлінням.

Пропонуємо переглянути записи деяких майстер-класів:

Після успішного проведення Зимової школи, ми запрошуємо старшокласників взяти участь у Весняній школі інтелектуального розвитку та професійної орієнтації, яка відбудеться в очній формі 17-18 квітня 2021 року. 

ВАЖЛИВО! Оскільки школа відбуватиметься очно, то кількість місць обмежена! Загалом у школі може взяти участь 30 учасників. Поспішай і зареєструйся: https://forms.gle/JXMcs3GS4qPxFqha7

Перелік майстер-класів:

  1. Тема: «Профорієнтація: працювати все життя чи займатися улюбленою справою?»
    Спікер: фахівець з профорієнтаційної роботи НаУ ОА Іванна Горбач
  2. Тема: «Позитивні сугестії та їх застосування у процесі навчання іноземної мови»
    Спікер: кандидат психологічних наук, доцент кафедри індоєвропейських мов Олена Белявська
  3. Тема: «Мистецтво самопрезентація: імідж сучасної особистості»
    Спікер: викладач кафедри психології та педагогіки Єлизавета Тимощук
  4. Тема: «Як емоції впливають на життєвий вибір»
    Спікер: практичний психолог НаУ ОА Вікторія Кондратюк
  5. Тема: «Пригоди і небезпеки в інтернет-просторі»
    Спікер: кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики Роман Шулик

Також учасники зможуть взяти участь у екскурсії університетом.

 

Детальніше про школу ви можете дізнатися за контактами:

vstup@oa.edu.ua
(096) 02 66 880
Іванна Горбач