Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Реєстрацію на День відкритих дверей в Острозькій академії розпочато

15.03.2021

День відкритих дверей у Національному університеті «Острозька академія» відбудеться 25 березня 2021 року в змішаній формі – абітурієнти зможуть відвідати наш університет як особисто, так і в онлайн-форматі.

 

Орієнтовна програма заходу:

9:00-9:30 – реєстрація учасників

9:30-10:20 – зустріч з адміністрацією університету 

10:40-11:50 – зустріч з представниками факультетів\інституту, відвідування занять.

12:00-13:00 – екскурсія університетом 

 

Програму заходу та деталі щодо участі ви отримаєте після успішної реєстрації за тиждень до проведення Дня відкритих дверей. Ми плануємо цей захід із дотриманням усіх карантинних вимог.

 

Зареєструватися: https://forms.gle/NYDn6gR24Euz46tU9

 

Також ви зможете побачити День відкритих дверей у прямих трансляціях на офіційних сторінках НаУОА в  Інстаграмі та Фейсбуці.

Інстаграм: https://www.instagram.com/ostrohacademy1576
Фейсбук: https://www.facebook.com/oa.edu.ua

 

ВАЖЛИВО:

  • Участь передбачена тільки за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/NYDn6gR24Euz46tU9
  • Кількість учасників у Дні відкритих дверей в очній формі обмежена – 100 осіб (реєструватися потрібно і батькам, і абітурієнтам).

 

Нагадаємо, що востаннє День відкритих дверей ми проводили 5 листопада 2020 року в онлайн-форматі. Тому ви можете переглянути запис зустрічі тут: 

https://drive.google.com/file/d/114mfEptK9xPrmOH1rxmjryZO2CisYFGr/view?ts=60000acc