Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулась зустріч для тьюторів

14.09.2021

У Національному університеті “Острозька академія” 14 вересня відбувся семінар викладачів-тьюторів в рамках роботи Школи освітніх інновацій з метою допомоги формуванню компетентностей, необхідних для виконання цієї важливої організаційної ролі в умовах студентоцентрованого навчання. Модерувала онлайн-зустріч: проректор з навчально-виховної роботи, професор Руслана Каламаж. 

“Завдання тьютора передбачають те тільки групову, але й індивідуальну роботу зі студентами з метою формування індивідуальної  освітньої траєкторії та надання фасилітативної підтримки здобувачам освіти”

зазначила Руслана Каламаж.

Зустріч була присвячена ознайомленню з нормативно-правовими актами, які регулюють роботу тьюторів у навчальному процесі: “Про тьюторство в НаУОА”, “Про політику та процедури врегулювання конфліктних ситуацій в НаУОА”, “ Про порядок реагування на випадки булінгу”, “Комунікаційна стратегія НауОА”. 

Нагадаємо, що згідно з положенням про тьюторство в НаУОА, Інститут тьюторства вводиться на перших двох роках бакалаврату з метою адаптації та формування студентського колективу, розвитку в студентів самостійності, ініціативності та відповідальності. 

На зустрічі також був присутній прес секретар університету Михайло Іващук, який поділився особливостями комунікативних процесів в НаУОА та інструментами, які використовують в університеті для покращення комунікації, зокрема google-календарем для планування подій. 

Наприкінці зустрічі Руслана Каламаж розповіла про хід вакцинації науково-педагогічних працівників (на разі уже провакциновано 80% НПП), проінформувала про функціонування Центру вакцинації для студентів та науково-педагогічних працівників й звернула увагу на необхідність підвищення роз'яснювальної роботи щодо важливості імунізації серед працівників університету та здобувачів освіти.