Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Магістрантки Острозької академії отримали РодовідСтипендії

14.08.2021

Магістрантки ОПП "Національна безпека" Ніка Федорчук та Любов Дмитрук і магістрантка ОПП "Правознавство" Іванна Українець отримали РодовідСтипендії на оплату навчання у сумі відповідно по 40 600 грн та 43 100 грн.

Проявляти ініціативу завжди непросто. Перетворювати власну ініціативу, чи бажання у дії ще складніше. Коли ж ти натрапляєш на поразку в моменті потуги, зробленої над собою, то справлятися з нею буває інколи надзвичайно складно, але саме ті, хто знаходить в собі сили реалізуватися опісля поразки стають переможцями по життю. Неможливо досягнути своєї цілі не натрапивши на перепони. Зазвичай ми не знаємо скільки разів була невдала спроба до того, як була отримана перемога.

Перемога – це завжди вміння йти від невдачі до невдачі. Обрані на стипендіювання РОДОВІД – найдостойніші! Так сталося, що ініціативність стала за жінками у епоху нового світотворення. Досягнення жіночої реалізації вийшли за межі виборного права та здатності керувати транспортними засобами, або ж обіймати ті чи інші посади, чи професії і перейшли в зону соТворіння реальності. Серед обраних на РОДОВІДстипендію три дівчини-достойниці, котрі проявили найкраще свої якості, а саме: розуміння правдивих цінностей життя, радість від творчості та суспільної праці, стремління створювати нове та працювати на благо України.

Важливим фактом у виборі конкурсанток став їхній емоційний фон. Люди, схильні до постійних нарікань на власні невдачі, несправедливість оточення, чи світу, на жаль, не здатні на щоденну працю, яка є необхідною умовою успіху. Ми живемо в період, коли творчість уже не може дозволити собі відбуватися від натхнення і до натхнення, а повинна стати щоденним звичним станом одухотвореної особистості.

Отож, ДОБРОдії Ігор Дідковський, Олег Латушинський та Олександр Стельмах обрали в наше коло магістранток ОПП "Національна безпека" Ніку Федорчук та Любов Дмитрук, і магістрантку ОПП "Правознавство" Іванну Українець!

Вітаємо!

Щастя не обіцяємо, але буде цікаво. Змініть свідомість, а можливо, заразом і долю! Ласкаво просимо в РОДОВІДсвіт!