Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії проходить благодійний аукціон «Добра воля»

13.12.2021

До дня Святого Миколая Рада правників Національного університету «Острозька академія» спільно з Острозьким осередком ЛС АПУ організовують благодійний аукціон «Добра воля». Мета – допомогти благодійному фонду «Життєлюб», що підтримує людей старшого віку.

На аукціоні можна придбати абстрактні лоти від різних факультетів та Острозького осередку, або запропонувати свої. Організатори кажуть, що лоти обов'язково знадобляться, зокрема студентам. Наприклад, це може бути перепустка в деканат Інституту права на 3 дні, можливість скласти розклад у наступному семестрі, аналіз почерку від Сергія Гонгала та багато інших.

«Минулого року ми організували благодійну акцію «Подаруй дитині мрію», до якої долучилися не тільки студенти, викладачі та працівники нашої академії, але й інші люди з різних міст. Цьогоріч, ми вирішили провести щось оригінальне, але також із благодійною метою. Обрали БФ «Життєлюб», який допомагає людям старшого віку. Ми впевнені, що свято має бути не лише в дітей, але й в дорослих»,

розповідає голова Ради правників НаУОА Анастасія Соляр.

Слідкуйте за оновленнями щодня до 19 грудня. Результати будуть опубліковані після завершення аукціону. За цим покликанням Ви зможете знайти інформацію про всі лоти: https://instagram.com/dobra.volia