Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентки Острозької академії – стипендіатки Президента України

13.10.2021

Студентки Національного університету «Острозька академія» отримуватимуть іменні академічні стипендії: чотирьом студенткам призначено академічну стипендію Президента України.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки №1037 від 29.09.2021 року «Про призначення академічних стипендій Президента України студентам закладів вищої освіти на І семестр 2021/2022 навчального року» стипендіатками стали четверо студенток Національного університету «Острозька академія»: Діана Васильєва - студентка 4 курсу спеціальності «Міжнародні відносини», Аліна Крук - студентка 3 курсу спеціальності «Філософія», Юлія Поліщук - студентка 3 курсу спеціальності «Громадське здоров’я» та Анастасія Посухова - студентка 3 курсу спеціальності «Германські мови та літератури».

«Коли я дізналась про стипендію Президента України, то була приємно вражена. Адже це крута можливість проявити себе і велика мотивація не зупинятися на досягнутому. Бути претендентом стипендії Президента України – це честь для мене й стимул докладати ще більше зусиль для подальшого навчання. Хочу подякувати викладачам за їх кропітку працю й адміністрації університету та Інституту соціально-гуманітарного менеджменту, зокрема за те, що у студентів є крута можливість для саморозвитку й підкорення нових вершин»,

зазначила Аліна Крук.

До слова, академічні стипендії Президента України призначаються студентам-відмінникам закладів вищої освіти України, які найбільш відзначилися в навчальній та науковій роботі.

Щиро вітаємо стипендіаток і бажаємо подальших успіхів, навчальних і наукових здобутків!