Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Додатковий‌ ‌етап‌ ‌вступної‌ ‌кампанії‌ ‌–‌ ‌2021‌

13.09.2021

Національний університет «Острозька академія» проводить додатковий етап вступу 2021. Якщо Ви складали ЄВІ на спеціально організованій сесії 11 вересня, бажаєте здобувати паралельно другу вищу освіту чи не встигли подати документи вчасно під час основного етапу вступної кампанії – 2021, тоді це шанс здобувати вищу освіту цьогоріч.

Можливість вступу на бакалаврат заочної форми здобуття вищої освіти

Вступ на основі документа про повну загальну середню освіту:

  • прийом заяв та документів з 6 до 27 вересня

Вступ на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або на основі здобутого раніше такого самого або вищого ступеня (рівня) або якщо Ви здобуваєте його не менше одного року та виконуєте в повному обсязі індивідуальний навчальний план:

  • прийом заяв та документів з 13 до 22 вересня

Детальна інформація про строки прийому на бакалаврат за покликанням: https://vstup.oa.edu.ua/stati-bakalavrom/dokumenti-ta-stroki-prijomu1

Вступ на магістратуру денної та заочної форми здобуття вищої освіти 

Прийом заяв і документів для осіб, які вступають на основі результатів єдиного вступного іспиту (на основі освітнього ступеня бакалавра) та внутрішнього вступного випробування з іноземної (англійської) мови в НаУОА або за умови успішно складеного ЄВІ (на основі освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста або освітнього ступеня магістра) здійснюється з 15 до 27 вересня.

Детальна інформація про строки прийому на магістратуру за покликанням: https://vstup.oa.edu.ua/stati-magistrom/dokumenti-ta-stroki-prijomu

З особистою консультацією щодо вступу звертайтеся: 

  • за телефоном: (097) 553-74-10;
  • напишіть на електронну адресу: vstup@oa.edu.ua