Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Щиро вітаємо Ларису Івшину із 24-річчям на посаді головної редакторки «Дня»

13.01.2021

Дорога наша Ларисо Олексіївно, від імені студентства та колективу Національного університету «Острозька академія» прийміть сердечні вітання із 24-річчям Вашого незмінного керівництва редакцією газети «День»! Саме 13 січня 1997 року Ви розпочали колосальну і дуже потрібну(!) для України справу – видання і популяризація якісної інтелектуальної преси та низки інших ініціатив, серед яких книги серії «Бібліотека газети «День», міжнародний фотоконкурс, Літня школа журналістики тощо. Особливо завдячуємо Вам в реалізації нашого спільного проєкту – Острозького клубу вільного інтелектуального спілкування молоді, який став платформою для внутрішньої інтеграції українського студентства.

Острозька академія синхронно крокує з «Днем» уже багато років. Газета є нашим постійним інформаційним партнером, а Лариса Івшина – щирим другом і мудрим наставником для нашої студентської молоді. Завжди з приємністю згадуємо зустрічі Лариси Олексіївни зі студентами, її потужні лекції та важливі уроки.

Бажаємо Вам, дорога наша Ларисо-волинянко (саме так ми її люб’язно називаємо в нашому університеті), творчого запалу, такої ж згуртованості Вашому колективу над втіленням усіх проєктів «Дня» та вдячних читачів. Ми завжди раді бачити Вас у нашому університеті в будь-який час – і в онлайні, і в офлайні, адже Острозька академія – це вже давно територія читання газети «День.