Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася урочиста передача влади ГБС від Олександри Олієвської до Лілії Павленко

12.11.2021

12 листопада у стінах Острозької академії офіційно представили нову керівницю студентського самоврядування – Лілію Павленко. Символом передачі став нагрудний знак Голови Братства спудеїв, якого урочисто вручила колишня керівниця БС – Олександра Олієвська.

“Я хочу подякувати Олександрі, вона змогла організувати чудову команду. Коли вона була в Києві, ми відчували роботу Олександри тут, у Вченій раді, і в академії. Завжди обстоювала свою думку й інтереси студентів. Хочу подякувати всьому попередньому складу студентського братства та керівництву. ”,

звернувся з вітальним словом ректор Острозької академії, Герой України, Ігор Пасічник.

Руслана Каламаж, проректорка з навчально-виховної роботи, докторка психологічних наук, професорка, також висловила подяку Олександрі:

“Ми спрацювались, мали спільну ціль, до якої йшли плече в плече. Олександрі випав важкий період - пандемія, бо онлайн було складно втримати роль і голови студентського братства, і роботу, і поставлені перед нами задачі. Олександрі вдалося сконцентруватися на якості освіти та популяризації принципів академічної доброчесності. Я щиро вдячна Саші та її команді.”

Ректорат щиро привітав нову керівницю студентського братства – Лілію Павленко. Вона представлятиме інтереси студентства на Вченій раді, важливих заходах у стінах академії та поза ними – на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Зараз тривають співбесіди з претендентами у команду під керівництвом Лілії. Вже зовсім скоро ми познайомимось з новоствореною командою Братства спудеїв!

“Новим пунктом та ідеєю мого приходу, як Голови Братства спудеїв, є розроблення повноцінного брендбуку, затвердження основних кольорів, логотипів і повноцінної продукції, яку зможуть придбати студенти, працівники, випускники та гості академії. Також важливим пунктом була домовленість зі студентською радою Київського політехнічного інституту ім. І. Сікорського з метою відправлення наших студентів до оздоровчого комплексу в Херсонську область (смт. Лазурне)”,

розповіла Голова Братства спудеїв, Лілія Павленко.

Від усього колективу Національного університету Острозької академії ми бажаємо Олександрі досягати нових висот у своїй професійній діяльності та нести цінності академії протягом усього життя, а Лілії – натхнення та бажання працювати на славу Острозької академії, представляти інтереси студентів на всеукраїнському та міжнародному рівнях.