Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вічна пам’ять Анатолію Власюку

12.03.2021

Академічна спільнота Національного університету «Острозька академія» глибоко сумує з приводу передчасної смерті завідувача кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій Анатолія Власюка.

Анатолій Павлович був відомим ученим-математиком, професором, доктором технічних наук, академіком Академії наук вищої школи України.

Анатолій Власюк народився 21 березня 1957 року в селі Вілія Острозького району, що на Рівненщині. 1979 року закінчив фізико-математичний факультет Рівненського державного педагогічного інституту. Займався педагогічною діяльністю в сільських школах Березнівщини, працював у Національному університеті водного господарства та природокористування.

У Національному університеті «Острозька академія» Анатолій Павлович працював завідувачем кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій із вересня 2017 року. За його активної залученості відбулося відкриття освітньої-професійної програми 122 “Комп’ютерні науки”, а також третього освітньо-наукового рівня за спеціальністю 113 “Прикладна математика”. Анатолій Власюк активно займався профорієнтаційною діяльністю. За час роботи в Острозькій академії здійснював плідну науково-дослідницьку діяльність. Особливої уваги заслуговують його публікації, зокрема монографії; понад 20 наукових праць Анатолія Павловича опубліковано в журналах, що індексовані в наукометричній базі Scopus. Колеги з кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій відгукуються про Анатолія Павловича як про високопрофесійну, відповідальну, порядну людину та справжнього патріота України.

У ці скорботні дні ми висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять про Анатолія Павловича Власюка залишиться з нами назавжди.