Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Магістрантки Острозької академії – стипендіатки РодовідСтипендії

09.11.2021

Студентки другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП “Національна безпека” Любов Дмитрук і Ніка Федорчук і Катерина Мацелюх, ОПП “Психологія”, одержують РодовідСтипендії на оплату навчання сумою відповідно 40600 грн і 43100 грн. Саме ці три студентки проявили якнайкраще свої якості: розуміння правдивих цінностей життя, радість від творчості та суспільної праці, прагнення створювати нове та працювати на благо України.

Програма #РОДОВІДстипендія – це проєкт ГО РОДОВІДсвіт. БлагоДійниками в Острозькій академії стали: Ігор Дідковський, Олег Латушинський таОлександр Стельмах. #РОДОВІДстипендія полягає вповній оплаті магістерських курсів для особливо обдарованих студентів у найкращих ЗВО України. РОДОВІДстипендія також реалізується в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (програма для аспірантів); Таврійському національниму університеті імені В.І. Вернадського; Одеському національну політехнічниму університеті. 

7 жовтня 2020 року між Національним університетом «Острозька академія» та Науково-дослідним інститутом «NanoSapiens» була укладена Угода «Про співпрацю та взаємодію, щодо освіти та науки креативної економіки», про створення окремого і автономного структурного підрозділу університету із комплексом сертифікатних програм з метою ідентифікації українства та його суб’єктної експансії у світову спільноту та підсилення науково-дослідної функції університету.

Психологиня, кураторка програми РОДОВІДсвіт, Ірена Слута розповідає про проєкт:

“Головне наше завдання – сформувати коло людей, які націлені на власний розвиток і на те, щоби працювати на благо України. Одна із перспектив – залучати стипендіатів і стипендіаток у подальшу наукову, творчу, бізнес-діяльність. Тобто щоби навчання в ЗВО було імплементованим за допомогою практики”.

Ірена Слута наголошує:

“Чудеса трапляються, і для цього не обов’язково мати неземні здобутки. Проте неодмінно потрібно бути людиною. Людиною достойною. Єдина умова, яка в нас є – володіння українською мовою. Сподіваємося, що буде більша кількість активних студентів, які подаватимуть заявки на стипендію”. 

“Хочу щиро подякувати добродіям РодовідСтипендії, які повірили в мене. Дякую за те, що підтримуєте та мотивуєте молодь для самовдосконалення. Від чистого серця хочу побажати нашим меценатам удачі у всіх добрих починаннях, миру і процвітання нашої країни й Острозької академії. Ця стипендія стала оцінкою моїх старанних досягнень, подякою моїм батькам, без яких ці успіхи були б неможливі. Саме завдяки отриманій стипендії, я маю можливість навчатись на улюбленій спеціальності «Національна безпека», де мені дуже подобається вивчати цікаві предмети. Це вагоме досягнення до якого я йшла. Говорять, що інвестиції в молодь — інвестиції в майбутнє, щиро надіюсь, що мені особисто буде під силу виправдати покладену відповідальність!”,

ділиться враженнями стипендіатка програми, студентка магістерського рівня вищої освіти ОПП “Національна безпека”, Любов Дмитрук.

Меценати призначають стипендії для обдарованих Студентів, аби допомогти їм і їхнім Батькам Стипендією на повний курс Магістратури. Для того, аби отримати Стипендію, потрібно заповнити аплікаційну форму за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/15Rs-T9GwnRPqqMmChWmL7o8AhtMyNHq63GLz1KYRW0o/viewform?edit_requested=true 


Більше інформації про проєкт: РодовідСтипендія | Національний університет «Острозька академія»