Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Кубок ректора – футбольній команді Інституту права!

09.10.2021

За результатами фінального футбольного матчу, що відбувся 7 жовтня, перемогла команда Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського з рахунком 2:0. Боролися за кубок ректора у фінальній грі команди економічного факультету й Інституту права. Футбольний матч був дуже напруженим і динамічним, вболівальники активно підтримували команди власних факультетів.

Анна Бугайчук, студентка спеціальності “Право”, ділиться емоціями:

“Я, як студентка Інституту права, рада за наших футболістів, котрі виграли фінальний матч "Кубку ректора". Я впевнена, що вони на це заслуговують, оскільки кожен доклав до того зусиль: тренування, хвилювання та терпіння. Особисто для мене кожен член команди – ніби "герой". Почуття гордості за свій Інститут мене переповнює! Також варто відзначити підтримку наших спортсменів, напевно, весь Острог чув ці слова вболівальників: "Хто ми? П-Р-А-В-О!!!". І на кінець скажу: вони всі молодці!”

Геннадій Стадніков, керівник секції фізичного виховання, урочисто вручив кубок ректора капітану футбольної команди та побажав перемог у майбутньому. Усі вболівальники привітали команду та зібралися на спільному фото. До слова, цього тижня в Острозькій академії тривав тиждень права й святкували День юриста. Тому перемога у футболі стала прекрасним завершенням тижня.

Щиро вітаємо футбольну команду Навчально-наукового інституту права імені І.Малиновського з перемогою. Бажаємо успіхів і нових спортивних досягнень!