Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Economics camp 2021 в Острозькій академії

09.10.2021

У Національному університеті «Острозька академія» 9 жовтня відбувся Economics camp 2021, приурочений до Всесвітнього дня економіста. 

Запрошеними спікерами стали: випускниця НаУОА економічного факультету, директорка з економіки ПрАТ «Едельвіка» Оксана Антонюк з темою «Тренди бізнесу, галузі, професії та особистого розвитку: коротко про головне»; випускник НаУОА, працівник Honeycomb Software Богдан Красюк з темою «Аналіз даних, описова та вивідна статистика – поточний стан та тенденції»; технічний директор Honeycomb Software Олександр Мельничук з темою «Технології і тренди: веб-додатки або коротка інструкція як не заблукати».

«Напрям «Кібернетика» саме в Острозькій академії випускає вже загалом підготовлених фахівців, які можуть без особливих складнощів знайти своє місце у сфері IT. Загалом не лише в IT, але й в аналізі даних, будь-яких інших галузях, пов’язаних із даними, суміжних до IT-сфери. Напрям дає достатньо інформації, достатньо навиків»,

прокоментував Богдан Красюк.

Під час зустрічі Олександр Мельничук дав поради IT-шникам-початківцям, як розробити вдалий проєкт.

«Перше, на що ви маєте звернути увагу, це розмір проєкту. Якщо ви зробили сайт-візитівку 5-10 сторінок, то це легше підтримувати. Друге, це дивіться за трендами. Якщо бачите, якась технологія занепадає, потрібно шукати нову, але не забувайте перевіряти її на надійсність. Третє, звертайте увагу, чи технологія буде добре працювати з різними серверами. Якщо відкриєте сервер, а там різні технології, вибирайте одну: так легше зробити вдалий проєкт»,

зазначив Олександр Мельничук.

Під час лекції Оксана Антонюк розповіла про формування цілі, важливість пріоритетів і тайм-менеджменту.

«Ціль повинна бути реальна, визначена в часі. Ви повинні розуміти, до чого прийдете. Проблема в тому, що швидку насолоду ви часто ставите вищим пріоритетом, ніж працю. Ви самі обираєте своє життя. Навчіться виділяти час конкретно під важливі речі. Якщо вчитись кожного дня, то будете мати кращий результат»,

підсумувала Оксана Антонюк.