Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Як шукати ресурси для розвитку громади?

09.04.2021

22-23 квітня на базі Острозької академії відбудеться дводенний онлайн-семінар “Підготовка та впровадження проєктів розвитку територіальної громади”.

Під час навчання будуть розглянуті такі теми:

  • Проєкт місцевого розвитку, його зміст, з чого розпочати ідею.
  • Секрети підготовки проєктної заявки.
  • Особливості підготовки проєктів до ДФРР.
  • Робота зі стейкхолдерами в процесі реалізації проєктів розвитку територіальної громади.
  • Краудфандинг та краудсорсинг в громаді.

Лектори розкриють повний цикл роботи над проєктом: від ідеї та розробки до його втілення в конкретній громаді. Навчання має практичну спрямованість, тому одразу після завершення Ви зможете застосувати отримані знання на практиці.

Викладати для учасників будуть досвідчені викладачі НаУОА, що мають практичний досвід у сфері пошуку ресурсів та реалізації конкретних проєктів: 

  • Дем’янчук Ольга Іванівна, доктор економічних наук, доцент кафедри фінансів обліку і аудиту
  • Шершньова Олена Володимирівна, кандидат наук з державного управління, декан факультету політико-інформаційного менеджменту

Ось, що говорять учасники попереднього семінару:

 “Отримані знання дуже цінні та практичні в моїй діяльності старости”

Галина Барановська, староста села Зносичі, Немовицька ОТГ.

“Тематика семінару дуже корисна, як для старости. Почерпнув багато інформації щодо формування бюджету, щодо обов’язків старости, щодо юридичного захисту. Велика подяка за таке навчання”

Олександр Омельковець, староста Тиненського старостинського округу.

Результатом короткострокового тематичного семінару стане сертифікат про підвищенн кваліфікації обсягом 30 годин та якісні теоретичні знання й практичні навички, які підвищать ефективність Вашої роботи, а відтак сприятимуть розвитку територіальної громади. 

 

Більше деталей та реєстрація за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQDQiVu3xkeUS35Z_ttMTZy6OtKfU-fryu7z7sZSbIaQmUTg/viewform 

 

Довідки: 

Юлія Юріївна Харчук, помічник ректора з освітнього менеджменту,
кандидат економічних наук, доцент 
тел. (096) 170 25 00, 
e-mail: julia.kharchuk@oa.edu.ua

 

Більше матеріалів за темою: