Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Меморандум про співпрацю з управлінням освіти Острозької ОТГ

08.10.2021

Національний університет «Острозька академія» підписав меморандум про співпрацю з управлінням освіти Острозької ОТГ 8 жовтня. Метою укладення договору є врегулювання порядку особливостей реалізації програми «Практичне право (Street law)» юридичною клінікою «Pro bono», що є структурним підрозділом Острозької академії, серед учнів закладів загальної середньої освіти Острозької ОТГ.

«Це історичний момент, що новий керівник освіти укладає з нами угоду. Це давним-давно необхідно було зробити, бо Острозька академія передусім створювалася для цього регіону, для освітян Острога. І зараз ми надаємо освітні послуги для освітян усієї України. У нас надзвичайно потужні навчальні технології. Думаю, що попереду в нас буде досить цікава співпраця»,

зазначив ректор Національного університету «Острозька академія», професор Ігор Пасічник.

Договір передбачає взаємну співпрацю Острозької академії й Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради щодо організації й проведення занять за програмою «Практичне право (Street law)» у закладах загальної середньої освіти Острозької ОТГ.

«Десь місяць тривали перемовини, формування договору й напрямів, за якими можемо співпрацювати. Вкрай важливо, що цей договір про співпрацю і співпраця безпосередньо з юридичною клінікою «Pro bono», є в програмі заходів на 2022-й рік в рамках молодіжної столиці України. Розуміємо, що в багатьох речах цим якраз завдячуємо Острозькій академії, яка є своєрідним магнітом молоді до нашого міста»,

зазначив начальник Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Острозької міської ради Віктор Самчук.