Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Працівниця Острозької академії Тамара Галецька – переможниця конкурсу «Жінка року-2020»

05.03.2021

Напередодні Міжнародного жіночого дня органи державної влади Острожчини провели церемонію нагородження конкурсу «Жінка року — 2020». Захід відбувся 5 березня у комунальному закладі «Центр культури, дозвілля та туризму». 

Серед переможців конкурсу уже не вперше працівниці Острозької академії. Цього року дипломом «Жінка – працівник освіти та науки» відзначили методистку кафедри економічної теорії, менеджменту і маркетингу економічного факультету Тамару Галецьку. 

Тамара Володимирівна вже 23 роки поспіль присвячує себе для нашого університету і неодноразово була нагороджена подякою за сумлінне виконання посадових обов'язків та успіхи у праці. 

Її життєве кредо:

«Якими б важкими не були життєві випробування — зуміти засміятися, коли хочеться плакати — підвестися, коли немає сили — встати і йти вперед, відчуваючи підтримку люблячих дітей та колег. Щаслива людина та, яка йде на роботу з гордістю, а додому — з радістю. Моє життя — це моя робота, мої вірні, надійні колеги, люблячі діти та онуки».

Від усього професорсько-викладацького складу, ректорату, працівників та студентів Національного університету «Острозька академія» прийміть, Тамаро Володимирівно, сердечні вітання та найщиріші побажання! Міцного Вам здоров’я, родинного благополуччя, творчої наснаги і великого людського щастя.