Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Опитування учасників освітнього процесу щодо розуміння стану академічної культури та підтримання академічної доброчесності в НаУОА

05.01.2021

Для посилення академічної культури та популяризації академічної доброчесності адміністрація Національного університету "Острозька академія" подала аплікаційну форму на участь у проєкті «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти», організованому організацією «Американські Ради з міжнародної освіти» за підтримки Посольства США в Україні, Міністерства освіти та науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Університет отримав високі конкурсні бали та став фіналістом відбіркового етапу проєкту серед 60 ЗВО зі 153 поданих аплікативних форм.

НаУОА у проєкту представляють проректор з навчально-виховної роботи Руслана Володимирівна Каламаж, помічник ректора зі стратегічного розвитку та забезпечення якості освіти Юлія Віталіївна Шулик, професіонал з антикорупційної діяльності Богдан Сергійович Михальчук.

Представники університету в рамках проєкту 23-27 листопада 2020 року прослухали цикл семінарів міжнародних та вітчизняних експертів про систему забезпечення якості освіти, формування академічної доброчесності та її оцінка, популяризація, механізми.

Для впровадження змін між НаУОА та Організацією «Американські Ради з міжнародної освіти» було підписано Меморандум про співпрацю на наступні два роки.

В рамках проєкту важливим етапом є самооцінювання закладу та опитування учасників освітнього процесу.

Тому для розуміння стану організації академічної культури та підтримання академічної доброчесності розпочинаємо опитування студентів та викладачів НаУОА. Опитування триватиме до 5.02.2021 року. Результати опитування зберігаються в організаторів проєкту. Опитування - анонімні, система не збирає ні імен-прізвищ, ні електронних адрес тих, хто заповнює опитування.

Посилання на студентське опитування: 

https://www.research.net/r/NationalOstrohAcademyS 

Посилання на викладацьке опитування: 

https://www.research.net/r/NationalOstrohAcademyF