Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вітаємо новообрану Голову Братства спудеїв – Лілію Павленко!

04.11.2021

За результатами студентського голосування, яке проходило 4 листопада з 9:00 до 17:00, новою Головою Братства спудеїв стане Лілія Павленко. Підтримали кандидатуру учасниці 78,8 % виборців.

“Хочу подякувати кожному, хто довірився і підтримав мене на виборах. Обіцяю, я вас не підведу! Дякую всім, хто пройшов зі мною цей етап, підтримував і переконав йти до кінця. Знайте, я пам’ятаю про кожного. У нас ще все попереду! Буде нелегко, але з сильною командою ми впораємося і будемо радувати кожного. Нехай живе і процвітає Братство Спудеїв!”,

коментує Лілія Павленко, студентка Національного університету “Острозька академія”, колишня студдеканеса факультету політико-інформаційного менеджменту.

Пункти передвиборчої програми Лілії: 

  • поїздка спудеїв до оздоровчого комплексу «Маяк», що на Херсонщині;
  • онлайн-заходи, різні вечори, аби в період карантину студенти могли частіше бачитися в теплій компанії (спільний перегляд фільму чи онлайн-гра);
  • проведення та підтримка загальноакадемічних заходів (Візитівка, Гуртом, Битва факультетів і т. ін.)
  • відкритий набір у команду БС;
  • встановлення сортувальних боксів;
  • співпраця з органами студентського самоврядування українських і міжнародних ЗВО.

До слова, Лілія вже підписала угоду від імені Острозької академії з двома потужними ЗВО України – КПІ ім. Ігоря Сікорського, Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича.

Уся академічна спільнота щиро вітає Лілію Павленко та бажає успіхів і наснаги в роботі!