Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбудеться тренінг з антикорупції

03.12.2021

У Міжнародний день боротьби з корупцією 8-9 грудня юридична клініка «Pro bono» Національного університету «Острозька академія» запрошує студентів на дводенний тренінг із запобігання та виявлення хабарництва. Захід проводиться спільно із уповноваженим з антикорупційної діяльності в університеті Богданом Михальчуком.

«Тренінг «Роль студентства в антикорупційній діяльності НаУОА» відбувається в межах проєкту «Антикорупційний комплаєнс у вишах: від визначення ризиків до їх подолання», який передбачав проведення в Острозькій академії моніторингу з оцінки корупційних ризиків. Тренінг для студентства є завершальною частиною проєкту. Методологія розроблена експертами та впроваджуватиметься в інших закладах освіти»,

зазначає Богдан Михальчук.

Тренінг складатиметься з двох частин: «Антикорупція та доброчесність» та «Взаємодія студента та антикорупційного уповноваженого». За словами організаторів, тренінг передбачає 4 заняття, мінімум теорії, максимум рольових та інтерактивних вправ, реальні кейси з практики, особисте знайомство із антикорупційним уповноваженим НаУОА, сертифікат участі, а головне – експрес-інтенсив із антикорупційного законодавства. 

Час і дати проведення:

  • 08.12 з 15:40 до 18:30 (5-6 пари);
  • 09.12 з 15:40 до 18:30 (5-6 пари).

Зареєструватися можна до 6 грудня включно за цим покликанням: https://forms.gle/zEqQ5yqGZoYEED6e7

Після завершення реєстрації всі учасники отримають листи із зазначенням аудиторії та іншої інформації про цей тренінг.

Організатори зазначають, що кількість місць обмежена. Тому поспішайте зареєструватися, бо буде цікаво!